Bror-Eric

Bror-Eric är en folkkär konstnär med rötter i Bjuråker, Hälsingland. Han började måla och teckna som mycket ung. Bror-Eric älskar sin hembygd och målar natur, företrädesvis fäbodvallarna och skogarna i Hälsingland. Det är viktigt att denna kultur bevaras innan gårdarna, fäbodarna och de öppna landskapen försvinner.

På nästan alla Bror-Erics konstverk kan man se de små gråa vättarna om man tittar noggrant. Gult är min favorit färg, det sprider ljus, värme och glädje. Jag målar min värld så vacker som jag ser den, säger Bror-Eric. Se Bror-Erics vackra motiv på våra bordstabletter.

 

Kerstin Westin

Kerstin Westin är en konstnär som arbetar i akvarell och tycker om att avbilda gamla saker och möbler i dess autentiska miljöer.

I Kerstins akvareller är ljuset viktigt. Man ska kunna känna och se om det är höst eller vår, morgon eller kväll... en historia om tingen finns där... fantasin får spela bland skuggorna... vem kan bo eller ha bott där?

Kerstin Westin är född 1955 i Lycksele och är numera bosatt i Södra Sunderbyn, Luleå. Hon har gått Sunderby folkhögskolas 2-åriga konstlinje samt bildlärar-utbildning.

 

Anna Linderholm

Anna Linderholm har jobbat med designen av produkter på Hantverksboden sedan starten 1995. De flesta av motiven på våra vackra handmålade produkter, textilier etc är skapade av Anna.

Anna har sedan liten haft teckning och måleri som sina stora intressen. Hon är i det stora hela självlärd, men har bla studerat fri konst på Gerlesborgsskolan i Hjorthagen, Stockholm.