Välkommen till Skandinavisk Hemslöjd AB

Företaget startades redan 1995 av Ulla Persson och Anna Linderholm under namnet Hantverksboden AB. Inriktningen var från början att marknadsföra handmålade och egendesignade produkter i trä och textil. Både Ulla och Anna är konstnärligt begåvade och det var därför naturligt att man målade alla produkter själv i egen ateljé. Företaget var vid den tiden beläget på Rörstrandsgatan i Stockholm. När försäljningen ökade var man tvungen att se sig om efter nya större lokaler och företaget placerades därför i Rönninge söder om Stockholm.

År 2009 förvärvades Skandinavisk Hemslöjd AB och företaget bytte namn. Genom förvärvet utökades sortimentet vilket innebär att vi nu kan erbjuda våra kunder ett stort sortiment av eneträ och handmålade träprodukter, textilier, presentartiklar, spel etc. Vi utformar tillsammans med våra skickliga hantverkare designen på alla våra produkter.

Utöver trä-och textilssortimentet kan vi också erbjuda ett spännande urval av bordstabletter, brickor, glasunderlägg mm med inspirerande motiv av Anna Linderholm, Kerstin Westin och Bror-Eric. Bordstabletterna är inplastade med miljövänlig antiglidbehandlad plast.

Vi värnar om gamla hantverkstraditioner och tar samtidigt ansvar för kvalitetssäkring, sortiment och försäljning.

Vårt nära samarbete med hantverkare i hela Norden har resulterat i att våra produkter idag finns representerade i hela Norden, Tyskland, Island, Belgien, Frankrike, Österrike, Ungern, Australien, Spanien, Italien, Japan och USA.

Vår målsättning är att ständigt utveckla nya produkter efter egna idéer och efter vad våra kunder frågar efter.

Samtliga artiklar i vårt sortiment är noga utvalda för sin design, kvalitet och skönhet.